Cyberpunk 2077-uitbreiding onthuld in Night City Wire Special!

Tijdens een speciale aflevering van Night City Wire – een show helemaal over Cyberpunk 2077 – onthulde CD PROJEKT RED de naam en trailer voor de aankomende uitbreiding van de game.

Afsluiter van deze Night City Wire special was de eerste officiële onthulling van de aankomende uitbreiding voor Cyberpunk 2077. Een sneak peek trailer, geïntroduceerd door Game Director Gabe Amatangelo, toonde een glimp van de uitbreiding voordat de titel werd bevestigd, Phantom Liberty. Amatangelo bevestigde dat er in Phantom Liberty een nieuwe cast personages wordt geïntroduceerd – met wie V in contact zal komen op een nieuwe locatie in Night City. Phantom Liberty staat gepland voor een release in 2023. Na de trailer werd een videoboodschap van Keanu Reeves getoond, waarin de Hollywood-ster onthulde dat hij zijn rol als rebel Johnny Silverhand opnieuw zal spelen in Phantom Liberty.

Er werden ook meer details gegeven over Cyberpunk 2077’s laatste update, de Edgerunners Update – ook bekend als Patch 1.6 – die uitrustbare items uit de anime introduceert in de game. Spelers krijgen de kans om de jas van David Martinez, de hoofdrolspeler uit de anime, aan te trekken en een shotgun te hanteren die door een ander personage uit de serie wordt gebruikt. Naast op Edgerunners geïnspireerde voorwerpen brengt de update ook een groot aantal functies naar de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments