De game waar menigeen van jullie de afgelopen jaren op gewacht heeft maakt een vliegende start. Cyberpunk 2077 is alleen al in de voorverkoop 8 miljoen keer over de toonbank gevlogen! En ook op Twitch doet de game het erg goed!

Terwijl onze eindredacteur Rob al 3 dagen in de krochten van Night Live aan het vertoeven is om jullie zo snel mogelijk van een gedegen review te voorzien, blijken de verkopen van Cyberpunk 2077 niet stil te staan. Op Twitter liet het team van CD Projekt Red weten dat de game al flink wat keren verkocht is.

Een enorm succes. Sterker nog, er zijn dagen dat we bij Lootkings minder omzet draaien. Het blijft echter niet alleen bij goede verkopen. Cyberpunk 2077 krijgt overwegend goede beoordeling en de Metacritic score staat momenteel op 90.

Veel bekeken op Twitch

Dat Cyberpunk 2077 succesvol is blijkt ook uit de recente cijfers die Twitch publiceert. De game heeft in de geschiedenis van het streaming platform al op de eerste dag kijkcijfers verbroken.

Via het twitteraccount vernemen wij dat Cyberpunk 2077, qua single player games, de meeste gelijktijdige kijkers op Twitch heeft weten te trekken. Wanneer alle games op een hoop gegooid worden dan staat Cyberpunk in de top 10. Een mooie start en beloning voor het team dat afgelopen 8 jaar hard aan de game gewerkt heeft!

Nog meer records

Ook binnen XBNL heeft Cyberpunk 2077 records verbroken. Zo zijn er op één dag nog nooit zoveel screenshots in onze Discord gepost. De hoofdredactie kan momenteel niet bevestigen om hoeveel screens het gaat, maar sluit niet uit dat het totaal aantal in de honderdtallen uit zal komen. Met name de retro gamers binnen onze community verlangen weer naar rust en hebben de hoofdredactie verzocht in te grijpen. De hoofdredactie was niet bereikbaar voor commentaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments