Vandaag was om 18:00 de Night City Wire stream waar nieuwe informatie over Cyberpunk 2077 werd gedeeld. Dit keer zijn vooral de drie begingebieden belicht, maar ook het maken van de muziek en met welke wapens je jouw vijanden kapot kunt maken.

We beginnen gelijk maar met de begingebieden. Het gaat hier om Street, Nomad en Corpo. In de stream zien we verschillende beelden en soorten verhalen. Ik kan het wel uit gaan leggen, maar hieronder zie je gelijk de beelden. Het is sowieso duidelijk dat ik zo meteen Cyberpunk 2077 drie keer ga spelen zodat ik het begingebied van elk levenspad ervaar!

Maestro, muziek! Met name punk rock!

Om de rock band SAMURAI uit Cyberpunk 2077 tot leven te wekken, is de Zweedse hardcore punk band Refused gevraagd om niet alleen de muziek te maken, maar ook om het zang gedeelte van Johnny (Keanu Reeves) te verzorgen. Kijk de video hieronder om te zien hoe Refused omgaat met het creatieve proces (waar ze ook kritiek krijgen wat ze normaal niet gewend zijn).

Wapens en upgrades

In Cyberpunk 2077 kan je allerlei wapens gebruiken. Je kunt wapens kopen, maar je kan ze ook van vijanden af plukken of zelfs aantreffen in kisten. Je hebt zoals vaker te maken met common, rare, epic en legendary wapens. Deze zul je gelukkig ook kunnen upgraden waarbij je sneller kunt herladen of harder kunt redden met het geweer. Het is allemaal niet echt nieuw, maar wel fijn dat het er in zit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments