Vorige week lieten we je al genieten van die prachtige limited edition Xbox One X Cyberpunk 2077. Vandaag kregen we van CD Projekt RED te horen dat er nog meer spul komt.

De diehard fans van Cyberpunk 2077 kunnen compleet ingericht klaar zitten als de game in 2077…eh september uit gaat komen. Want je kan alvast in de voorgenietstand gaan. De eerder genoemde Xbox One X limited edition is er natuurlijk al eentje om in te lijsten.

De console heeft een cybernetic design, gloeit in het donker en heeft color shift effects (wat dat dan ook mag betekenen). Het straalt Night City uit en heeft een interne drive van 1 TB in zich. Je krijgt er ook nog eens een digitale versie van Cyberpunk 2077 bij en de speciale Cyberpunk 2077 limited edition controller. Er zullen zo’n 45000 exemplaren van de console gemaakt gaan worden, dus op=op.

De controller is vanaf vandaag ook los te bestellen. Hij gaat net geen 70 euro kosten. Het design laat een half natuurlijk en half cyber-enhanced kant zien en is geïnspireerd door Johnny Silverhand. Daarnaast is er ook nog een Xbox Pro Charging Stand voor deze controller te koop.

Maar dat is niet alles. Naast dit alles heeft men ook de Seagate Game Drive in deze look gebouwd. Je kan er een 2TB en een 5TB versie van aanschaffen. Ook deze is al bij Seagate te bestellen. Zijn we dan nu klaar?

Nee, want ook Steelseries heeft zijn eigen Cyberpunk lijn. Zo kan je de Arctis Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition aan schaffen. Deze draadloze headset is in een prachtig verweerd Cyberpunk jasje gestoken.  Voor net geen 130 euro staat hij op de Steelseries website te koop.

Zo, dat was het dan, je complete uitrusting om in stijl met Cyberpunk te starten. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments