Xbox Live is in beweging. We weten al dat ze met Android en iOS bezig zijn. Nintendo werd ook genoemd maar niet meer dan dat. Maar het lijkt sneller te gaan dan verwacht.

Nintendo heeft gisteren de Nindies Spring Showcase getoond en liet daarin zien dat Cuphead naar de Switch komt. Dat is al bijzonder voor een Microsoft Exclusive game en het laat zien dat Microsoft en Nintendo steeds meer gaan samenwerking om spelers van beide consoles met elkaar in verbinding te brengen.

Daarnaast gaat Cuphead op de Switch Xbox Live ondersteunen en dat geeft spelers de kans om op een Switch gewoon achievements te unlocken. Men laat groots weten dat men met de ontwikkelaar hard bezig is om alle Xbox Live features in de Switch versie te zetten en dat dit later in het jaar als onderdeel van een update erbij komt.

De eerste stappen zijn gezet en dat smaakt naar meer. Vandaag liet Russel Holly al weten dat men ook concrete plannen heeft om dit met meer games te gaan doen. Dus het is afwachten wat er allemaal nog volgt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties