Waarom ook niet? Cuphead krijgt zijn eigen cartoon op Netflix!

Cuphead ontwikkelaar, Studio MDHR, kondigde de nieuwe serie op Twitter aan. The Cuphead Show gaat het heten en wordt gemaakt door Netflix’ eigen animatieteam. De ontwikkelaar zegt zelf dat de fans “getuige zullen zijn van de verwonderlijke Inkwell Isles zoals je het nog niet eerder hebt gezien, geïnspireerd door de klassieke animatiestijl van de jaren-30.”

Iedereen die de game heeft gedaan zal een goed beeld hebben van hoe de show er uit gaat zien. Net zoals de game is dit geen cartoon voor kleine kinderen, maar voor oudere kids en volwassenen die op hun beurt ook weer verschillende aspecten in de serie zullen herkennen. De karakter-gedreven comedy volgt de avontuurlijke rampen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige en makkelijk beïnvloedbare broer Mugman.”

Er is een blik executive producers opengetrokken in de vorm van C.J. Kettler (The Tick), Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts) en Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling). Genoeg ervaring dus. Er is helaas nog geen datum bekend van wanneer de show moet verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments