De fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu Cuphead eenmaal in de schappen ligt verkoopt de game als een speer. Hij is pas twee weken te koop, maar de game is inmiddels platina geworden.

We leerden Cuphead al kennen bij de E3 van 2014. Toen was er al een paar jaar aan de game gewerkt en werd hij gepresenteerd aan het grote publiek. Hij werd een paar keer uitgesteld, maar nu drie jaar later is hij ook echt de productie in gegaan.

Op 29 september was het zo ver, de release van Cuphead. Nu zijn we twee weken verder en is de game al platina gegaan, oftewel, hij is maar liefst een miljoen keer verkocht. Dit voor zowel de pc als de Xbox One. En op beide platforms zijn de recensies van de game  overweldigend, iedereen is ontzettend positief!

Studio MDHR zegt bedankt!

Ook wij hebben uiteraard een recensie gemaakt van Cuphead. Deze keer in videovorm, je kan de recensie van Max hier bekijken. Voor 20 euro heb je zeker waar voor je geld, het is een lastige game met prachtige vormgeving en hele bijpassende muziek. Je gaat er behoorlijk wat tijd in stoppen omdat de gevechten die je voert ontzettend lastig zijn. Je hebt dus wel een heleboel geduld nodig om deze game uit te spelen!

De studio die Cuphead heeft gemaakt liet gisteren op hun website weten dat zij de status platina hebben gehaald. Hier zijn ze natuurlijk ontzettend trots op. Na al die jaren werk is dit als de kers op de taart. Ze vinden het dan ook een hele eer dat zo veel mensen hun game hebben gekocht en er massaal enthousiast over zijn.

Daarom willen ze alle spelers bedanken en hopen ze dat er nog een heleboel spelers bij gaan komen! Hebben jullie Cuphead al gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments