Cult of the Lamb brengt binnenkort gratis DLC uit

In 2022 wisten de ontwikkelaars met de release van Cult of the Lamb menig gamer positief te verrassen. Inmiddels zijn we een klein jaar verder en wordt een grote content update aangekondigd. Wat mogen we verwachten?

Hoogste tijd om weer wat volgelingen te gaan offeren, is het niet? Dacht ik ook! De ontwikkelaars van Cult of the Lamb kondigen de Relics of the Old Faith DLC aan. De update brengt een gloednieuw verhaal waarin een mysterieus wezen je vraagt om vernieuwde kruistochten, vijanden en bazen te veroveren met behulp van Relics. In bovenstaande trailer krijgen we alvast een eerste indruk.

Er worden een aantal nieuwe features toegevoegd aan de Relics of the Old Faith update. Spelers gaan preken om nieuwe relics vrij te spelen. Ook zijn er uitdagende expedities om te spelen, schuilplaatsen om te bouwen en nieuwe vormen voor volgers om in te evolueren. Verder worden er nieuwe volgers toegevoegd, zoals pinguins, dassen en wasberen. Als klap op de vuurpijl ga je op ontdekking uit en leer je meer over de mysterieuze ‘De Drie Eenden’.

Kan je niet wachten om met de nieuwe update aan de slag te gaan? Goed nieuws. De Relics of the Old Faith DLC komt op 24 april 2023 uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties