Cristiano Ronaldo heeft hoofdrol in FIFA 18 trailer

Gister kondigde we al aan dat vandaag de trailer van FIFA 18 binnen zou komen. There he is!

De trailer van FIFA 18 is inmiddels binnen en hierboven te zien. Excuses voor het PS4-logo, maar daarvoor moet je bij EA zijn. Gisteren kondigde 2K met trots Kyrie Irving op de cover, EA doet dat nu met Cristiano Ronaldo. CR7 is niet alleen op de cover te zien, maar staat ook nog eens model voor de motion capture van de game.  Een mobiele capture-studio heeft het in Madrid opgenomen. Verder is de beste speler van de wereld nu ook officieel benoemd tot zogenaamd “wereldwijde ambassadeur” van het idioot populair digitaal voetbalspelletje. Daar zullen ongetwijfeld ook verschillende zakken geld gemoeid mee zijn geweest.

Als je nog niet in de gaten had dat FIFA 18 wederom een commercieel bolwerk is, dan blijkt dat wel uit het feit dat je straks een speciale Ronaldo-versie hebt. Daarmee krijg je 340 Super Jumbo Premium Mega Goud-pakketten, 58 Special Edition Team-kits, je kunt kiezen uit 22 miljoen willekeurige spelers uit de Spaanse divisie en je hebt 800 jaar lang C. Ronaldo als leenspeler tot je beschikking. Maak zo snel mogelijk je geld naar EA over dus…

De game komt 29 september uit voor alle platformen, ook nog voor de 360. Zoals gebruikelijk kunnen EA Access-leden de game een week van tevoren al spelen. Meer informatie volgt volgende week tijdens de E3.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments