Cris Tales komt in juli naar de Xbox

Modus Games heeft vandaag aangekondigd dat Cris Tales, de indie-liefdesbrief aan klassieke JRPG’s, in juli op de Xbox One en Xbox Series X|S wordt uitgebracht.

Het nieuws van vandaag ging vergezeld van een verbluffende nieuwe trailer die slechts enkele van de locaties laat zien die Crisbell en haar unieke vrienden zullen verkennen tijdens hun door de tijd springende reis en een diepgaande blog over de eigenschappen van het spel.

Cris Tales is een tijdperkveranderende JRPG waar verleden, heden en toekomst samenkomen op één scherm. Spelers kunnen het verbazingwekkende vermogen van Crisbell gebruiken om tussen tijdsperioden te glijden om zowel burgers in de koninkrijken van Crystallis te helpen als verrassingsaanvallen op vijanden uit te voeren. Als Crisbell haar magische wereld wil redden van het dreigende kwaad, moet ze haar kracht gebruiken om het verleden, het heden en de toekomst te vervormen, terwijl ze bondgenoten verzamelt die haar helpen bij haar missie.

 Er is lang uitgekeken naar het spel sinds de onthulling op E3 ​​2019, waar het verschillende onderscheidingen en nominaties won, waaronder Best Indie Game, en onlangs werd het genomineerd voor Best Indie Game en Best RPG op Gamescom 2020. Spelers kunnen nu naar de Xbox Store gaan om de demo te downloaden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments