Crimson Curse is de eerste uitbreiding voor Gwent

Mocht jij zo iemand zijn die kaartspelletjes speelt op de Xbox, eat your heart out! Vanaf 28 maart verschijnt de eerste uitbreiding voor het populaire Gwent.

CD PROJEKT RED, de makers van de The Witcher games, hebben zojuist bovenstaande trailer voor de nieuwe Crimson Curse uitbreiding gelanceerd. Daarnaast is er vanaf nu een speciale pre-order aanbieding beschikbaar.

Naast het duistere verhaal van deze uitbreiding die je in de trailer ziet, krijgen we ook een eerste indruk van de nieuwe kaarten, vaardigheden en mechanics die naar Gwent komen. In totaal zullen er meer dan 100 nieuwe kaarten toegevoegd worden, verspreid over alle speelbare facties.

Mocht je na het zien van de trailer rode oortjes hebben gekregen, bekijk dan vooral de speciale pre-order aanbieding eens. Deze bevat namelijk de volgende exclusieve items: de legendarische Blood Armor skin voor de Unseen Elder, een nieuw thema voor de achterkant van je kaarten gebaseerd op de uitbreiding en 40 Crimson Curse Kegs, welke elk vijf exclusieve speelkaarten bevatten. Mocht je dit helemaal niks vinden kun je de losse uitbreiding op 28 maart gewoon gratis downloaden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments