Creatief brein Assassin’s Creed laat meer horen over nieuwe game Ancestors

Ooit van Ancestors gehoord? Of van Patrice Desilets? Dan gaan we daar nu verandering in brengen.

Ancestors is het komende indie project van Patrice Desilets. Desilets zegt je misschien weinig maar hij was de creative director van Assassin’s Creed en Assassin’s Creed 2. Hij vertrok daarna bij Ubisoft en vormde zijn eigen studio, Panache Digital.

Ancestors is zijn huidige project en daar is hij al een aantal jaren mee bezig.Tijdens zijn presentatie op Reboot Developer 2017 vertelde hij dat de game ondertussen is veranderd. Ancestors zou namelijk eerst een episodic game worden maar daar zijn ze nu vanaf gestapt. “Exclusief: het episodische karakter is verdwenen. Nu laat ik spelers hun eigen verhaal maken.” sprak Desilets. “Het blijft een third-person actie game die zich in de periode tussen 10 en 2 miljoen jaar geleden afspeelt.” De game volgt de evolutie van de mens vanuit Afrika naar andere delen van de wereld. En dit is pas deel 1 gaf hij nog even aan.

Hierboven zie je de teaser waarin je een pre-alpha versie van de game ziet. De game kwam het eerst in beeld in 2015 en werd toen als action adventure survival game beschreven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments