Het is op zich een gevalletje ”open deuren intrappen”, gezien Crackdown 3 een first-party titel is, maar daar komt ie: ”Crackdown 3 wordt een Play Anywhere titel”.

Waar een paar maanden geleden eigenlijk nog een beetje twijfel heerstte over Crackdown 3 en of de game nog wel uitkomt, komt er nu rustig aan wat meer info bij. Crackdown 3 wordt net als vele andere Microsoft first-party titels een Play Anywhere game. Dat wil zeggen dat het spel zich aan jouw account bindt en dat je dus op je Windows 10 pc kunt spelen en de Xbox One. Voor mij als hybride gamer is dat erg fijn om te horen. In de praktijk maakt het voor mij persoonlijk niks uit gezien mijn game share buddy waarschijnlijk al trillende handen heeft om de game te pre-orderen. Als een gameshare buddy het koopt, dan kan je het niet alsnog op de pc gaan spelen, helaas.

Crackdown 3, waar blijf je?

Het wordt nou potverdorie wel eens tijd ook dat we meer van die game gaan zien. Ik verwacht minstens een dikke trailer op de E3. Sterker nog, ik verwacht een half uur gameplay… op de Scorpio! Uiteraard wordt de game dan als paradepaardje ingezet om de kracht van de Scorpio te laten zien wat betreft de vernietiging in de game. Na al die jaren zou dat niet meer dan logisch zijn. Hartstikke fijn om zo meteen Crackdown 3 op je pc, Xbox One of Scorpio te kunnen spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments