Jeffrey vroeg het zich al af in onze nabespreking van de Microsoft E3 show, waar was Crackdown 3? Het antwoord ligt voor de hand, de game is uitgesteld. 

Via een bericht op de website van Crackdown maakt creative director Dave Jones bekend dat Crackdown 3 pas in 2017 uit gaat komen. Als reden word de standaard marketing zooi van stal gehaald. Het spel moet zo goed mogelijk worden voor de fans van de serie. Ja logisch, alle games moeten zo goed mogelijk worden toch? Zeg gewoon wat er echt aan de hand is. Het spel loopt waarschijnlijk voor geen meter. Cloudcomputing is een leuk woord maar het werkt schijnbaar niet. Vanaf dag 1 van de Xbox One hoorde we het woord cloudcomputing. Geen enkele game maakt hier gebruik van, dus schijnbaar werkt het niet. Of zijn er teveel haken en ogen om het goed te laten werken. Logisch ook, je moet wel een stabiele internetverbinding hebben om dat voor elkaar te krijgen. Met een inbelverbinding lukt het nooit van z’n leven, dus heb je een onspeelbaar spel. De meeste mensen in de westerse wereld hebben wel een redelijke internetverbinding, maar er zijn nog heel erg veel mensen die een mega trage of zelfs geen internetverbinding hebben. Kijk maar eens naar de ping van sommige mensen in online games. Met zo’n ping krijg je nooit een goede verbinding met de cloud dus loopt je spel waarschijnlijk op 10fps.

Uiteraard zei Dave Jones nog dat ze niet kunnen wachten om meer te laten zien van Crackdown 3. Waarschijnlijk zien we op Gamescom wel wat meer beelden en hopelijk een realistische releasedate.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments