Het zorgenkindje onder de Xbox One exclusives, Crackdown 3, komt misschien aankomende juni naar jouw Xbox One. Hoe dan? De game heeft een classificatie gekregen en dat is een teken aan de wand.

We hebben wel eens geruchten gehoord dat Crackdown 3 naar de Xbox One zou komen op 29 juni 2018 (werd eerder dit jaar ‘gelekt’ via Amazon). Niks werd officieel bevestigd en gezien de turbulente tijd van Crackdown 3’s ontwikkeling, is het niet raar dat we aan dit gerucht twijfelen. Er is echter een feitje opgedoken, namelijk dat Crackdown 3 een classificatie heeft gekregen van de Brazilian Classfication Board (de Braziliaanse variant van PEGI hier in Europa). Meestal, als games geclassificeerd worden, dan volgt er binnenkort een release! Daarbij is de Brazilian Classfication Board ook meestal de eerste die een classificatie geeft aan een game. Het is vaker voorgekomen dat je hierdoor weet dat een game uitkomt (waar verder nog weinig over bekend is qua release).

Kijk, het paradepaardje!

De release datum is dan niet geheel raar, want dan denkt Microsoft op de E3 te kunnen knallen en van Crackdown 3 hun ‘paradepaardje’ te maken. Misschien is 29 juni te kort na de E3 en zal het deze zomer zijn, maar eerlijk gezegd ben ik zelf gewoon de hoop verloren. Ik ben Crackdown fan, begrijp mij niet verkeerd. Maar alle beelden die ik van de game heb gezien overtuigen mij nog niet. Dan komt er nog de kwestie van de ontwikkelaars, waarbij de ene door de andere is opgekocht en blablabla. Het zat allemaal niet mee.

Microsoft komt hopelijk met veel meer dan Crackdown 3 deze E3, want het staat er niet al te best voor met de exclusives van de Xbox One. Crackdown 3 zal dat niet kunnen redden in ieder geval. Overigens komt de game voor de Xbox en pc uit. Mensen met een Xbox Game Pass hebben geluk, want Crackdown 3 wordt gelijk aan de abonnees beschikbaar gesteld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments