Cosplay. Het is bijna onlosmakelijk verbonden met de game-industrie. Overal in de wereld zijn er fans die zich het liefst zo vaak mogelijk als hun favoriete game-character uitdossen.

Dat gebeurt in alle kwaliteiten. Één bezoekje aan een comic con en je ziet de meest geweldige cosplayers acteren naast players die meer een carnavalskostuum aangetrokken hebben. Er is één game die wel hele mooie creaties voortbrengt. The Witcher. Afgelopen week zag ik weer wat van die foto’s voorbij komen en deze wil ik jullie niet onthouden.

Alma Cubrea

De cosplayer Jordi Patella aka Alma Cubrea had zich aangekleed als de hoofdrolspeler van de game, Geralt of Rivia en liet zich zo op de foto vereeuwigen door Ivan Sili. Beide hebben er, met hulp van de makeup artist Ariadna Orzaez en Post&Art door Flo Tucci , een prachtig geheel van gemaakt. Alma Cubrea is een professioneel cosplayer en daarnaast doen zij als groep ook aan middeleeuwse reënactment.

 

Naast Geralt komen we meerdere characters uit de game op het net tegen. Tris Merigold en Yennefer worden ook veel gekopieerd. En die zijn ook niet onprettig om naar te kijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments