Toen ik een tijd geleden via Skype, Scot Aguiar sprak en hij mij vertelde over het gave product Controller Clipz was ik meteen verkocht. 

Ik houd namelijk van hebbedingetjes en het liefst voor mijn ruk/gamebunker. Deze bevindt zich onder mijn huis in een kelder. Deze controller-houders zullen zeker niet misstaan in dit geweldige ingerichte hok. Ook omdat ik alles kwijt raak wat niet vast aan mijn lichaam zit. Zo zoek ik regelmatig mijn controller en heb ik gelukkig iemand die ik de schuld kan geven, mijn vrouw! Nu is dat verleden tijd omdat Scot zo helder was om dit kekke ding te bedenken. Dat zijn vaak de beste uitvindingen, dingen die iedereen kan bedenken maar niemand doet het. Bijvoorbeeld de paperclip of het nietje. Het gave van deze Controller Clipz is dat ze helemaal te customizen zijn met verschillende kleuren en dus aangepast kunnen worden aan jouw opgepimpte controller. Ze zijn er voor de Xbox One controller maar ook voor onze oude vriend, de 360.

Er loopt nu nog een Kickstarter en ze kunnen daarbij onze hulp goed gebruiken. Check hier voor het kickstarter project, mocht het niks worden dan hebben we altijd de foto’s nog.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments