Als je dacht dat de gewone Elite controller van Microsoft al overpriced was, dan kun je nu maar beter direct stoppen met lezen. Want deze ColorWare Titan Elite controller zou je haast een stukje kunst mogen noemen en voor de prijs die je er voor betaald is dat zeker geen gekkigheid.

Mocht je benieuwd zijn geworden waar ik het over heb, check dan vooral de onderstaande video even. Daar komt de pracht en praal van de Titan Elite controller toch iets beter tot zijn recht.

Deze Titan Elite controller voor de Xbox One is gemaakt van carbon vezel, dit geeft de controller niet alleen een bijzondere look, maar ook een stukje extra gewicht. Nu is de normale Xbox One controller helemaal niet zwaar, dus een paar gram erbij kan volgens mij helemaal geen kwaad. Daarnaast geeft gewicht toch een gevoel van luxe, dus hier is het extra gewicht ook helemaal op zijn plaats.

Beter dan de gewone Elite controller?

De voorkant van de controller is gemaakt van goudkleurig carbon met een glimmende finish, de achterkant en de rest van de controller zijn gemaakt van zwart carbon. Daarnaast wordt de controller geleverd met drie setjes joysticks, ieder variërend in hoogte en model, twee verschillende D-pads, waarvan een normale en één voor tussengelegen richtingen. Ook zitten er vier afneembare paddles bij, die je kunt instellen via een app die gratis te downloaden is. Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Dat is helemaal niet gek, want dit zijn exact dezelfde extraatjes als die je bij de normale Elite controller kunt vinden.

Om een lang verhaal kort te maken is de Titan Elite controller eigenlijk niets meer dan een opgepoetste variant van de gewone Elite controller van Microsoft. De enige twee verschillen zijn de producent en het prijskaartje, waar de gewone Elite controller met een adviesprijs van €139,99 al duur leek stijgt de prijs van de Titan Elite controller de pan uit. Voor een luttele $299 ben jij de eigenaar van dit prachtige staaltje kunst. De oplage van de Titan Elite is zeer beperkt, met maar 50 stuks die zijn geproduceerd heb je wel een one-of-a-kind controller. Dus mocht je een uitpuilende bankrekening hebben en je weet niet wat je er mee moet, doe hem dan gauw in je virtuele winkelwagen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments