De oude gameveteranen kennen de game nog wel, Conkers Bad Fur Day. De game zit in het Rare Replay pakket wat op 4 augustus uitkomt op de Xbox One. Het bericht wat ik vandaag via USA today zag lijkt wel op een zeer goed doordachte marketingstunt van Microsoft. Nadat wij dit jaar al berichten lazen over een eekhoorn die een slang op at in een Texaans park is het nu helemaal hommeles. 

Dronken Eekhoorn

Toen de kroegeigenaren van de pub genaamd ‘The Honey Railway Club’ de deuren openden, werden zij geconfronteerd met een grote ravage. Alles was overhoop gehaald, bierflesjes lagen verspreid en er was duidelijk van het bier gesnoept. Eerst dachten ze nog dat het een inbraak was geweest totdat ze de eekhoorn sloom voorbij zagen waggelen. Het beestje had genoeg te drinken gehad want volgens medewerkers heeft hij ook één van de biertappen open gedraaid. Al met al was er een schade van 450 dollar. Het beestje hebben ze het bos ingejaagd.

Waar hebben wij dit eerder gezien?

Zoals ik al eerder schreef weten de gameveteranen vast waar dit veel van wegheeft. Juist ja! Conker. Het spel Conker’s Bad Fur Day begint met de dronken eekhoorn Conker in een kroeg. Hij zuipt zich helemaal het lamlazerus en is totaal vergeten wie hij is en de weg naar huis is ook geheel onbekend. Zie video. Als je dit een fantastisch verhaal vindt, koop dan zeker op 4 Augustus de Rare Replay Box met daarin Conker’s Bad Fur Day.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties