De meeste leden van onze redactie komen superlatieven tekort over hoe geweldig Fallout 4 wel niet is, of in sommige gevallen gaat worden. Als je het stuk van Ellen leest dan weet je dat zij een enorme fangirl is. Maar wat nog belangrijker is dan de mening van Ellen? Dat is de vraag: Wat vindt Conan er eigenlijk van?

Conan O’Brien is een tv host uit Amerika die knettergek is. Hij speelt met zijn knotsgekke humor af en toe games die net uit zijn gekomen. Het is echt hilarisch om te zien. Check vooral de bovenstaande video.

Wat vinden wij tot nu toe van de game

Op de Xboxnederland redactie zijn de meningen naast uiterst positief ook erg kritisch. Het kritische gedeelte gaat vooral over de graphics. Zo kon je uit een benchmark al halen dat de console versie hele dikke framedrops heeft en zoals belooft de 30 FPS niet aantikt, terwijl de developer aangaf dat dit stabiel zou zijn. Zelf had ik verwacht dat de graphics beter zouden zijn. Je hebt door The Witcher toch een bepaald verwachtingspatroon van RPG’S, aangezien zulke graphics gewoon haalbaar zijn op een console. Dat dan de makers van Skyrim dit niet waar maken vind ik ronduit teleurstellend. Neemt niet weg dat wat ik tot nu toe heb gezien ik qua keuzes en vermakelijkheid ik zeer tevreden ben. Dan maar wat mindere graphics maar wel erg veel vermaak.

Wat vinden jullie?

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Elke Pixel Telt'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments