Vorige week werd Conan Exiles aangekondigd met de video hierboven. Het is een open wereld survival game, want daar hadden we er natuurlijk niet genoeg van. Het enige wat in mijn hoofd rondspookt is… waarom?!

Ik weet niet of al onze lezers Conan hebben gezien vroeger, met Arnold ‘The Governator’ Schwarzenegger, maar zoals het in mijn geheugen staat, gaat het niet over een fucking scouting jongetje die een huisje bouwt met een vuurtje om te overleven. Met alle dingen die je kan doen met de Conan franchise, wordt er gekozen om een open wereld survival game te maken!? Bouw dan een dikke RPG (is eerder gedaan in een online variant, Age of Conan) of zelfs een lineaire hack’n’slash game. Ik bedoel, pak Conan, bouw hetzelfde concept als The Witcher en je hebt goud in je handen! Zie je deze survival game al voor je? Beetje op bomen slaan om hout te verzamelen en shit te bouwen. Nee? Ik ook niet.

Het was eerst vernieuwend, open wereld survival, maar nu is het alweer verzadigd. Het is echt weer zo’n directie die de Conan franchise in handen heeft en die naar de markt kijkt en ziet dat games als ARK en The Forest het goed doen. Dan gaat het dus zo:

[quote_center]‘Jongens, ik heb het, laten we een open wereld survival variant van Conan maken, want fuck hetgeen waar de franchise over gaat, we kunnen geld verdienen!’[/quote_center]

Nou, great job jongens! Ik bedoel, het is niet alsof je de fans van de franchise tegen het hoofd stoot. Oh ja, toch wel. Anyways, misschien ligt het open wereld survival genre je zodanig goed, dat je dit spel wel de kans wilt geven. Maar ik heb het gevoel alsof ze ineens een Dance Dance Revolution variant van The Witcher hebben gemaakt ofzo. Klopt niet!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
XBOXONE
XBOXONE
6 jaren geleden

Smaken verschillen Dude!!!Ik vind dit de beste keus die ze konden maken!! Fuck RPG en Hack’NSlash en the Witcher 3 ik vind dat zo K.U.T.

Ik ben blij dat ze voor Arnold S. hebben gekozen die zo een leuke adventure free roaming game kan worden. En gelukkig geen RPG of H&S game gaat worden, anders had ik em SWS niet gekocht , en nu wel. I love arnie