Há! Aangezien we nog niet genoeg survivalgames hebben, kon ik niet wachten op de nieuwe Conan. Helaas is deze nu ook nog eens uitgesteld… 🙁

Dat was natuurlijk een knap staaltje sarcasme. Inmiddels zijn er namelijk al zoveel survivalgames dat ik niet eens meer weet welke ik nou al heb en welke niet. Gelukkig is Conan even uitgesteld, zodat mijn backlog niet te groot wordt natuurlijk.

Nou zo fun zijn ze dus niet…

Funcom (de studio achter Conan) laat via Twitter weten dat ze de game uitstellen tot het derde kwartaal van 2017. De reden hiervoor is dat ze graag wat extra aandacht willen geven aan de consoleversie na hun succesvolle lancering op de pc.

De game is inmiddels al sinds januari voor de pc te downloaden en dat wordt dan ook flink gedaan. Inmiddels is de game al zo’n 500.000 keer verkocht en dat is te merken in de portefeuille van Funcom. Gelukkig zijn zij de slechtste niet en zijn ze van plan om in de komende jaren nog zo’n 5 tot 10 miljoen euro te investeren in de game, in de vorm van updates en extra content.

Ik ga je ophangen! M’n eten is klaar. Bel je zo terug!

Updates

Met zo’n flinke bak geld zou je behoorlijk wat updates moeten kunnen doorvoeren en dat zijn ze dan ook van plan. Als we Funcom moeten geloven komen er het komende jaar ongeveer 4 tot 6 updates beschikbaar. Die moeten allemaal hun eigen nieuwe content toevoegen aan de game. Genoeg te doen dus!

Helaas is het voor ons dus nog even wachten. Zodra er een exacte datum bekend is laten wij dit natuurlijk direct weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments