Lieten we eerder al weten dat Conan Exiles was uitgesteld en dacht je dat de ellende daarmee compleet was? Niet dus want nu is hij helemaal de lul.

Waar gaat het over? Nou, het is nogal een gevoelige kwestie, zeker voor Conan zelf. Er is iets met zijn zaakje, met zijn klokkenspel zeg maar, zijn Johannes. Om het officieel te benoemen, zijn penis. Op de pc versie is het namelijk mogelijk om zijn tampeloeres wat aan te passen. Alsof je op een goedkope reclame over penisvergrotingen klikt, kon je met een prachtig schuifje zijn leuter wat oprekken. Alsof dat nog niet genoeg was, kwamen er al snel mods op de markt die de sergeant-majoor tot Ron Jeremy afmetingen kon veranderen.

Heerlijk als je thuis moet compenseren met een grote auto of een lange vishengel want eindelijk mocht je die gigantische bobbel onder je lendendoekje zonder schaamte tonen. Dat is altijd fijn als je thuis normaliter de opmerking krijgt of ‘je er al in zit’ of er schamper tijdens het douchen na de voetbal wordt gevraagd of ‘het erg koud is’.

Nu het slechte nieuws want deze prachtige toevoeging zit niet, ik herhaal niet in de Xbox One versie. Dus geen piemelotjes in de Xbox One versie van Conan. Dat is vreselijke discriminatie want de borsten blijven er waarschijnlijk wel in. Het verhaal gaat dat men vanuit het team in Japan te horen heeft gekregen dat de game hierdoor een ban zou krijgen op de Japanse markt. Conan Exiles creative director Joel Bylos liet weten dat Xbox hen had verteld dat het aanpassen en tonen van het mannelijk geslachtsdeel bij hen niet zou mogen, “it’s not going to fly” waren de exacte woorden.

Of dit betekent dat we wereldwijd niet aan de penisvergroting kunnen, blijft wat in het midden. Microsoft heeft wel laten weten dat ontwikkelaar Funcom het niet helemaal goed heeft begrepen en vrij is om de zwansen in hun game te brengen. “De verklaring van Funcom over het aanpassen van de inhoud van Conan klopt niet helemaal. Microsoft en Xbox volgen de richtlijnen die de ESRB (Entertainment Software Ratings Board) oftewel de Amerikaanse kijkwijzer, en als zij een acceptabele rating geven, kan de game gewoon op de Xbox gepubliceerd worden.

Dit nieuws is ook niet echt leuk voor de penismaker, Jenni Saarinen, die tijdens het maken van Conan drie weken met de leuters bezig is geweest. Het schijnt dat ze tijdens die drie weken een scherm vol met referentiemateriaal had staan. Kortom, een scherm vol lullen. Om dit lulverhaal maar even luchtig af te sluiten, een penismop:

Wat is het toppunt van een kleine penis?
|
|
|
|
|

Met een stijve tegen de muur aan lopen en dan je neus breken.

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments