Conan Exiles heeft een datum!

Nog een survivalgame… Elke keer probeer ik het weer en elke keer ben ik weer teleurgesteld. Hopelijk brengt Conan daar verandering in. 

Eerst het slechte nieuws

Zelf ben ik altijd een voorstander van eerst het slechte nieuws, laten we dat nu ook maar doen dan. Je kunt normaal gesproken in Conan Exiles de grootte van je jongeheer aanpassen om bijvoorbeeld straks je dikke Xbox One X te compenseren. Helaas kan dat NIET in de Xbox-versie, zoals Rob hier al eerder aangaf. Daartegenover staat dan wel dat de game in 4K resolutie is te spelen!

Zoals je ziet hangt er op de Xbox-versie netjes een lap(je) voor.

En dan het goede nieuws!

Het goede nieuws is dat je de game vanaf 16 augustus aanstaande kunt bemachtigen en spelen. Houd er dan wel rekening mee dat de game zich nog in de ‘Early Access’-fase bevindt en dus last kan hebben van wat bugs en glitches. Maar goed, dat mag de pret niet drukken toch?!

Om deze lancering te vieren heeft de studio trouwens nog een cadeautje voor jullie. Gelijktijdig met de lancering komt er een enorme uitbreiding vrij waarmee de wereld zo’n 50% groter wordt. Denk hierbij aan nieuwe monsters, gebouwen, omgevingen, functies, etc, etc. En het fijne is… die is gratis!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties