Company of Heroes 3 komt naar Xbox

Relic Entertainment en SEGA Europe Limited zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Company of Heroes 3, het langverwachte derde deel in de geliefde strategiefranchise, in 2023 uitkomt. Voor de allereerste keer brengt Relic Entertainment zijn veelgeprezen tactische gameplay naar consolespelers, waardoor strategiefans over de hele wereld de kans krijgen om de grootste game in de geschiedenis van de franchise te ervaren.

Relic Entertainment is verheugd om de fans een eerste blik te gunnen op de console gameplay, waarbij een belangrijke missie uit de Italian Dynamic Campaign wordt getoond en een krachtige nieuwe functie, Full Tactical Pause, wordt gedemonstreerd. Spelers zullen blij zijn om te horen dat Company of Heroes 3 vanaf de grond opnieuw wordt opgebouwd voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X en een nieuw ontworpen controllerschema bevat voor maximale precisie op het slagveld. De gebruikersinterface wordt ook volledig vernieuwd, met intuïtieve knopindelingen en leesbaarheid, wat zorgt voor de ultieme strategie-ervaring op consoles.

Company of Heroes 3 brengt de intieme ‘boots-on-the-ground’-vertelling van de serie naar het Middellandse Zeegebied, een gebied met een immense verscheidenheid aan omgevingen, waar spelers authentieke nieuwe tactieken kunnen ontgrendelen, vier verschillende facties kunnen ervaren en een schat aan onvertelde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Verken de nieuwe Dynamic Campaign Map in Italië voor een sandbox-achtige spelervaring en een ongekend niveau van strategische keuzes, of ga naar de uitgestrekte woestijnen van Noord-Afrika voor een meer klassiek ontworpen, verhalende singleplayer-ervaring. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments