Community favoriet Gwent komt naar de Xbox One

Iedereen die The Witcher heeft gespeeld kent het oh zo verslavende kaartspel Gwent wel. Sommigen van jullie hebben zelfs nog meer uren in Gwent zitten dan in The Witcher 3 zelf, niet zo gek dat ontwikkelaar CD Projekt Red met een game komt die alleen maar draait om Gwent.

Gwent: The Witcher Card Game mag het spel gaan heten en zal uit gaan komen als een stand alone game. Op de persconferentie van Microsoft wist CD Projekt Red ons in ieder gerust te stellen met het feit dat de game makkelijk op te pakken is en voor spelers van The Witcher zelfs direct op te pakken is omdat het kaartspel precies hetzelfde speelt als in eerder genoemde game. Wel zal de game verbeterde visuals, nieuwe kaarten, multiplayer en zelfs een singleplayer hebben.

Net als de populaire game Hearthstone gaat Gwent gebruik maken van een free to play model. Dit betekent dat we een systeem kunnen gaan verwachten wat gebruik maakt van microtransacties om kaarten aan te schaffen. Gwent heeft nog geen officiële releasedatum, maar de gesloten beta zal beginnen op 26 september. Mocht je hier interesse in hebben dan kun je dat via deze link doen: http://www.playgwent.com/en. We zijn benieuwd naar jullie mening over deze game, zien we jullie gauw een keer aan de kaarttafel?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments