We hadden het gerucht op Twitter al aan jullie gebracht. Men zou een abonnement maken met zowel Live Gold als de Game Pass. Hij komt er echt.

De Game Pass is bijna 2 jaar oud en zeer populair. Daarnaast is er natuurlijk de al vertrouwde Xbox Live Gold die je nodig hebt om multiplayer games te kunnen spelen. De een is gewoon een abonnement ala Netflix maar dan voor games, de ander is een soort huurbedrag voor het gebruik van de servers van Microsoft.

Je zou je kunnen afvragen, waarom is dit niet één abonnement? Die feedback kregen ze bij Xbox vaker te horen en vanaf nu is dit mogelijk. Men start met een handjevol uitgenodigde Insiders die dit pakket gaan testen. Later dit jaar zou het dan op de markt gebracht gaan worden. Een Europrijs hebben we nog niet gezien maar in de VS gaat het $14,99 kosten. De ervaring leert dat deze prijs een op een naar de Euro wordt omgezet. Dit betekent dat wij er hier ook 14,99 voor gaan betalen.

Hoezo voordeel?

Een voordeel op de officiële Microsoft maandprijzen, want de normale prijs voor de Game Pass staat op 9,99 per maand en het maandbedrag van Xbox Live Gold is 6,99. Je zou er dus net geen 2 euro per maand winst op hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments