Combineer avontuur en gezelligheid in Dungeons of Hinterberg

Tijdens de Xbox Partner Preview showcase hebben we beelden van Dungeons of Hinterberg voorgeschoteld gekregen. Wat zijn we te weten gekomen?

Een nieuw spel dat binnenkort uitkomt voor Xbox Series X|S en Windows belooft een unieke mix van actie RPG en sociale sim elementen. Dungeons of Hinterberg is een spel waarin je als Luisa, een avonturier die naar de Oostenrijkse Alpen reist om de 25 kerkers van Hinterberg te veroveren. Het spel speelt zich af in een magische wereld waar portalen en monsters zijn verschenen in een voormalig slaperig dorpje.

Het spel bestaat uit twee delen: overdag verken je de verschillende biomen en kerkers rondom Hinterberg, waar je je zwaard, magie en puzzelvaardigheden moet gebruiken om de uitdagingen te overwinnen. ’s Avonds keer je terug naar het dorp voor wat “Après-Slay” gezelligheid, waar je vrienden kunt maken met de lokale bevolking en andere bezoekers. Je relaties met de personages zullen je helpen om verder te komen in het spel, want ze kunnen je waardevolle items, nieuwe vaardigheden of belangrijke informatie geven.

Dungeons of Hinterberg is een spel dat avontuur en gezelligheid combineert voor de ultieme knusse ervaring. Het spel komt uit in het begin van 2024 en is vanaf dag één beschikbaar met Game Pass!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties