We hadden er net een releasedatum voor gekregen, maar Bandai Namco denkt dat ze met iets meer tijd een nog betere game af kunnen leveren. Code Vein is daarom doorgeschoven naar 2019.

Zet er maar een streep doorheen, 28 september gaat hij niet meer halen. Dit is wat Bandai Namco er zelf over te zeggen had:

Code Vein heeft een enorme hoeveelheid positieve feedback ontvangen van gamers die in de afgelopen negen maanden hands-on tijd met vroege versies van de game hebben gekregen. Gewapend met de kennis van hoe goed de game nu al ontvangen is hebben we het besluit genomen om de release van Code Vein uit te stellen zodat we de gameplay nog verder kunnen verfijnen. Dit alles om de verwachtingen die fans van de game nu al hebben te overtreffen. Het was een moeilijk besluit, maar we denken dat het wel het juiste besluit is.

Code Vein wordt een actiegame met invloeden vanuit de Dark Souls serie. Het speelt zich af in een post-apocalyptische en dystopische setting waarin een aantal vampier-thema’s terug komen. Zo kun je “giften” ontvangen door het consumeren van bloed en andere bovennatuurlijke vaardigheden.

Het is altijd jammer als een game uitgesteld wordt, maar als het eindproduct er beter van wordt neem ik het graag voor lief. Bovendien zit het najaar van 2018 behoorlijk vol met allerlei toppers en dus slepen we ons daar ook wel weer doorheen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments