Om de hypetrain weer even op stoom te laten komen is de officiële Call of Duty: Black Ops 3 launch trailer door Activision gereleased.

Voor de fans van de franchise is het een heugelijke dag, de Call of Duty: Black Ops 3 trailer is er! Voor mensen die uitgekeken zijn op CoD en het futuristische gedoe zoals ik, is het gewoon vrijdag. Either way, de trailer is er. Ook wordt er natuurlijk de altijd fijne pre-order bonus uitgelicht. Iets waar we met z’n allen ook eens mee moeten stoppen, maar goed. Als je Call of Duty: Black Ops 3 pre-ordered dan krijg je als bonus de Nuk3town map als DLC. Als dat geen feest is dan weet ik het ook niet meer.

call-of-duty-black-ops-3-the-giant-map-gets-official-trailer-re-imagines-der-riese-486655-2-620x400

Verder kwam er vandaag nog iets meer informatie over de Season Pass, waar ik ook altijd zo blij mee ben. Met deze Season Pass krijg je een exclusieve zombie map “The Giant Zombies bonus map”. Tevens zullen er in de DLC pakketten oude maps zitten van Black Ops 1 en 2, die zijn aangepast aan Black Ops 3. Ook leerden wij dat Activision de last gen consoles (PS3 en Xbox 360) niet meer lief vindt. De Season Pass zal namelijk niet op die generatie consoles uitkomen. Ook zal er geen single player modus in die versie van de game zitten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments