Call of Duty: Advanced Warfare is al even uit en werd door de gamers goed ontvangen mede door de realistische cut-scenes en de filmische verhaallijn. Oh ja, en Kevin Spacey natuurlijk. Binnenkort komt er nieuwe content.  En wat voor content!

De nieuwe DLC, Havoc genaamd, is de eerste DLC pack voor Call of Duty: Advanced Warfare en zal 4 nieuwe mulitplayer maps introduceren:

Core:  Deze map speelt zich af in de Gobi woestijn te midden van de ruïnes van een kerncentrale. Deze map heeft als extra feature de zogenoemde Decontamination drones die vijanden die te dicht bij je komen over de kling jaagt.

core-bg

Urban:  Deze map is gericht op close-quarter combat en het gebruiken van de exo-suit. Als de ronde halverwege is, verandert de structuur van de map, wat een tactisch voordeel of een nadeel kan opleveren.

urban-bg

Sideshow:   Is grimmig, duister, biedt close-quarter combat en zal met name de sniper liefhebbers bekoren vanwege ideale spots. De centrale spot is een verlaten bar en in het midden van de map vind je een clown die regenboog gekleurde kanonskogels afvuurt. Kan het nog gekker? Check de trailer onderaan en je begrijpt waar deze map over gaat.

sideshow-bg

 Drift:  Speelt zich af in de Rocky Mountains en heeft in het midden van de map een carrousel waarin je al draaiend je tegenstander kan neerknallen of waar je uiteraard neergeknald kan worden. Ook bevat deze map een timed event in de vorm van een lawine. Wie dan nog op de grond is zal bedolven worden. Je exo-suit komt dan goed van pas.

drift-bg

Er zijn twee nieuwe wapens, de  “AE4 directed energy assault rifle”, die snel energiesalvo’s afvuurt, geen limiet qua magazijn kent maar wel oververhit kan raken. En er is een variant op de widowmaker namelijk de AE4 widowmaker custom build rifle.

COD-AE4-Widowmaker

Tot slot zal het eerste hoofdstuk starten van de Exo Zombies serie. We kennen de zombie modes in de CoD games maar nu hebben ze een exo-suit om en handelen ze daar ook naar. Je bent dus niet meer veilig door snel een gebouw op te springen wanneer er een horde aankomt want de zombies volgen je gewoon. De Exo Zombies mode zal uit meerdere delen bestaan en het verhaal zal vertelt worden door medewerkers van de Atlas Corporation, waarvoor een blik aan bekende sterren opengetrokken is zoals o.a.. John Malkovich.

Deze DLC pack kost ongeveer 15 euro en maakt deel uit van de Call of Duty: Advanced Warfare DLC Season Pass, die je voor zo’n 42 euro op de kop tikt. De DLC komt uit op 27 januari voor de Xbox One en de Xbox 360, pas later op andere consoles.

Ik ben benieuwd naar de maps. Vooral  de  mix Rocky Mountains en een carrousel lijkt me grappig maar ik twijfel wel over de gameplay waarde. Om maar te zwijgen van de clown in de Sideshow map, al lijkt me dat toffer. Persoonlijk ben ik het meest nieuwsgierig naar de map Urban omdat ik hou van close-quarter combat. Net als Hijacked in Black Ops 2. Wat betreft de wapens kijk ik uit naar de directed energy assault rifle. In de trailer zag dit wapens er erg kewl uit. Ik ben benieuwd naar de recoil en de aim op lange afstand. Over de Exo-zombies mode kan ik kort zijn, focking episch en het lijkt me helemaal vet in co-op, als dit er in gestopt wordt.

Ik ga de DLC pack zeker checken en ik kom hier, na uitgebreid spelen,  later op terug.  Uiteraard ga je die ervaringen hier lezen. Laat even in de comments weten wat jouw verwachtingen van deze DLC  zijn en wat je indruk is van de trailer die je hier kan checken:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties