Hoera, we krijgen weer een Windows exclusive game dit jaar! De Russische ontwikkelaar 8 Points heeft bekend gemaakt dat in dit najaar hun game The Wild Eight uit gaat komen.

The Wild Eight is een co-op survival game die in de herfst van 2016 naar de Xbox One en de pc komt. In deze game speel je met één van acht overlevenden van een vliegtuigongeluk en probeer je samen te overleven. Midden in Alaska verongelukken is geen pretje en dat wordt al snel duidelijk. Creepy verlaten gebouwen en gemuteerde wolven kom je gaandeweg tegen als je samen met de andere overlevenden door het bos struint. Als speler moet je diverse skills leren en toepassen om te overleven, anders is het heel snel game over. ‘S nachts wordt het ijskoud, wonden moet je verzorgen en vergeet niet om te eten en drinken!

Alles duidt op een echte survival game waar overleven centraal staat. Hopelijk blijven ze op deze route en gaan we niet af naar een game waar mensen alleen maar grote gebouwen neerzetten. Ik noem ene Rust of Ark, waar het niet echt om overleven draait maar meer om gedijen in de omgeving. Persoonlijk zie ik het liefst een hardcore survival game waar elke fout fataal kan zijn en waar je genadeloos wordt gestraft voor stommiteiten. Als ik wil bouwen in een open wereld game dan speel ik wel Sim City of Cities: Skylines. Laat mij moeite doen om te overleven, vuur maken moet moeilijk zijn en onderdak maken gaat ook niet vanzelf. We zullen het snel gaan zien, ergens in de herfst van dit jaar komt The Wild Eight uit op Xbox One en pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments