Ubisoft wist iedereen vorig jaar te verrassen tijdens de E3 met de aankondiging en tegelijkertijd terugkeer van Rainbow Six. Rainbow Six Siege gaat volgens Ubisoft terug naar de roots van de franchise en probeert de boel ook fris te houden door een nieuwe destruction feature te introduceren. We hebben dan misschien nog geen concrete releasedatum gekregen maar Ubisoft heeft wel aangekondigd dat we later dit jaar een closed beta test op de Xbox One en PC mogen verwachten.

De closed PC alpha test is op dit moment nog volop aan de gang en onlangs verscheen er online een gelekte video, die in no-time offline werd gehaald door Ubisoft. De footage toonde een map die zich volledig in een vliegtuig afspeelde en wederom werd het duidelijk dat Ubisoft echt voor CQB (Close Quarters Battles) gaat in plaats van grote open maps zoals we die in de twee Rainbow Six: Vegas games hadden. Als je 100% zekerheid wil hebben dat je aan de closed beta test deel kan nemen, moet je de game nu alvast reserveren.

Rainbow Six Siege

Ik ben zelf heel erg blij met de terugkeer van Rainbow Six en al helemaal als het terug naar de roots gaat. Rainbow Six: Vegas was een erg goede game, maar het vervolg liet al aardig te wensen over. Daarnaast heeft Ubisoft soortgelijke franchises zoals Ghost Recon aardig weten te verknallen met Future Soldier, dus ik wacht het allemaal rustig af. We zullen ongetwijfeld tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft dit jaar een update en nieuwe beelden te zien krijgen. Blijf Xbox Nederland checken voor updates over Rainbow Six Siege.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties