Classified: France ’44 komt 5 maart uit

Absolutely Games en Team17 Digital hebben vandaag aangekondigd dat de standaard en deluxe edities van Classified: France ’44, het op de Tweede Wereldoorlog gebaseerde strategie-epos op 5 maart zal worden gelanceerd. Er zal ook een Overlord-editie beschikbaar zijn op alle platforms, zodat spelers op 29 februari 5 dagen eerder in de strijd kunnen springen.

De Deluxe- en Overlord-edities van Classified: France ’44 zijn volledig uitgerust voor oorlog. De Deluxe-editie is beschikbaar voor pre-order en bevat de basisgame en de eerste DLC, terwijl de Overlord Edition, beschikbaar voor pre-order, de basisgame en de volledige seizoenspas1 bevat, waardoor spelers toegang krijgen tot alle vier de aankomende DLC’s.

Pre-orders voor alle drie de edities van Classified: France ’44 zijn nu live en geven spelers bij de release toegang tot het Resistance Pack, waarbij de content enigszins varieert afhankelijk van het platform. Xbox Series X|S krijgt de sets “Green” en “Forest”.

Geclassificeerd: France ’44 is een originele kijk op turn-based tactieken die de uitdagingen van vuurgevechten uit de Tweede Wereldoorlog op authentieke wijze vastlegt. Diep in het hart van het door de nazi’s bezette Frankrijk neem je de leiding over de Jedburghs: een groep speciale eenheden die samenwerken met het verzet. Gebruik een uitgebreid RPG-systeem om een team van bekwame soldaten samen te stellen en ervaar de geschiedenis uit de eerste hand terwijl je vecht om het succes van D-Day te definiëren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties