Check de mega indrukwekkende trailer van Assassin’s Creed Valhalla en meer info

Gisteren al geteast, zojuist is de trailer van de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla verschenen. Het thema was al overduidelijk, nu weten we ook dat de game dit najaar uit gaat komen op de huidige en next-gen consoles en meer informatie.

Je kan er bij Ubisoft van uit gaan dat hun trailers dik voor elkaar zijn en dat wordt met de nieuwe trailer van Assassin’s Creed: Valhalla wederom bewezen. De muziek is fantastisch, de beelden zijn indrukwekkend, de opbouw klopt weer… kortom, een onwijs lekkere trailer! Check ‘m hierboven!

We zien dat de franchise van Assassin’s Creed ons eindelijk naar de vikingen brengt met bijbehorende Noorse mythologie. Als je het mij vraagt is dit natuurlijk een prachtige setting voor de franchise. Ik ben heel benieuwd naar het overkoepelende verhaal en wat de connectie met de Assassins is.

Je bent Eivor, een Viking-krijger. Met je clan ga je van het koude Noorwegen naar het groene Engeland om te kijken of je daar een nieuw leven kunt opbouwen. In het nieuwe land begin je een settlement en zal je vijandige gebieden veroveren. Zoals in de trailer al blijkt zit er, zoals eerder vermeld, ook een behoorlijk stuk Noorse mythologie in.

Verover stukken van Engeland door te vechten en door strategische allianties te sluiten. Zo kom je telkens verder. Voer rooftochten uit door samen met een groep rovers legers en kastelen te overvallen. Gebruik de buit om je settlement en je invloed uit te breiden.

Je settlement is volledig uitbreidbaar. Gebouwen kun je verbeteren, maar je kunt ook nieuwe gebouwen maken zoals barakken, een smid en zelfs een tatoeagezaak.

In de gevechten kun je wederom zwaarden, schilden, maar natuurlijk ook dubbele bijlen gebruiken. Ook de hidden blade is weer terug.

Er is ook een release-window afgegeven. De game zou in het najaar uit moeten komen voor zowel de Xbox One als de nieuwe Xbox Series.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments