Alsof de hype nog niet groot genoeg is, is onlangs bekend gemaakt dat de studio achter The Witcher en Cyberpunk niet aan slechts één Cyberpunk-titel werkt.

CD Projekt Red is niet te stoppen…

Volgens de Poolse website ‘Bankier.pl’ is de welbekende studio momenteel hard bezig met drie verschillende Cyberpunk-projecten, waaronder uiteraard de game zelf.

We werken aan drie Cyberpunk dingen, waaronder de game zelf en nog twee extra projecten.

Adam Kiciński , de grote baas van de studio.

Ondanks dat dit rechtstreeks uit Google Translate is geplakt, lijkt de boodschap mij meer dan duidelijk. Deze studio is niet te stoppen! Gelukkig heeft ook de Vice-President van CD, genaamd Piotra Nielubowicz, nog iets om aan te vullen. Volgens haar zijn ze al druk bezig met hun volgende grote, innovatieve project die zich ook zal afspelen in het universum van Cyberpunk.

Volgens Kiciński is er momenteel ook een team van zo’n 40 man hard bezig met het maken van een multiplayer modus voor de game, maar of deze onder één van die twee andere ‘geheime’ projecten valt is niet bekend. Net zo min is er bekend of deze modus direct bij de lancering beschikbaar zal zijn, alhoewel mij dat geen reet boeit. Wat mij wel boeit is dat deze hype-train NIET te stoppen is! Choo, choo!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments