CD Projekt RED toont nieuwe beelden van Cyberpunk 2077

F*ck yeah, 15 minuten aan nieuwe game footage!

Gisterenavond om stipt 20:00 uur heeft CD Project Red een kwartier aan nieuwe game footage laten zien van Cyberpunk 2077! Kijk je met ons mee?

Wij hebben afgelopen E3 en afgelopen Gamescom de nodige nieuwe beelden gezien van Cyberpunk 2077. Beelden waar we op de redactie zeer enthousiast van werden, zoals je hier hebt kunnen horen van onze redacteuren Jeffrey en Niels. De ontwikkelaars van CD Projekt RED vonden het tijd om deze beelden ook met de rest van de wereld te gaan delen en dat deden ze in bovenstaande stream.

Interview met de ontwikkelaars

Aansluitend aan de stream gingen de ontwikkelaars Miles Tost (Senior Level Designer), Paweł Sasko (Lead Quest Designer) en Philipp Weber (Quest Design Coordinator) met elkaar in gesprek over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077. In onderstaande video (vanaf 15:04) vertellen over wat je in de stream gezien hebt en geven ze de nodige achtergrondinformatie over de wereld waarin Cyberpunk zich afspeelt en de personages die hier een rol in spelen.

Dat CD Projekt RED met Cyberpunk 2077 een nieuwe standaard neer gaat zetten, is voor de meeste gamers geen vraag meer maar een feit. Het is dan ook echt aftellen geblazen tot de dag van release: 16 april 2020. Ga maar vast vrij vragen op je werk!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments