In januari zou de eerste DLC voor Rainbow Six Siege uit gaan komen. Helaas is dat nu een maandje uitgesteld.

De datum die we nu zien verschijnen is 2 februari. Op die dag kunnen de seizoen pashouders twee nieuwe operators verwelkomen. Een week later krijgt iedereen toegang tot deze nieuwe anti-terrorist strijders al moet je wel 50 uur spelen om ze beide vrij te kunnen spelen. De DLC zal Operation Black Ice gaan heten en heeft naast de twee operators ook nieuwe wapens en gadgets en een nieuwe map in zich. Ook is er sprake van een gameplay upgrade.

De twee nieuwe operators zijn de eerste uit een reeks van acht die Ubisoft gepland heeft staan. In dit geval zijn het operators van de Canadese Joint Task Force 2. Uitgelekte beelden laten de komende vier operators al zien, twee mannen en twee vrouwen van respectievelijk de Canadese en de Amerikaanse Special Forces.

Siege-Road-Map-

Daarna komen er nog vier operators die, als we de tijdlijn analyseren, respectievelijk uit Brazilië en Japan zullen gaan komen. Waarschijnlijk zullen dit operators zijn van de Braziliaanse Comando de Operações Táticas en de Japanse Tokushu Kyūshū Butai maar dat is nog niet bevestigd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments