Voor de mensen die dachten dat Activision echt alleen maar in bed lag met Sony en de Playstation 4… goed nieuws, er is nog ruimte voor de Xbox One X in het bed. Call of Duty WWII krijgt namelijk ook op de Xbox One X een upgrade!

Het zou zomaar kunnen dat alleen de Playstation 4 een upgrade zou krijgen, gezien Sony en Activision (uitgever van Call of Duty) al jarenlang een marketingdeal hebben. Gelukkig is het enkel een marketingdeal en wordt er voor de Xbox One X op de achtergrond een upgrade beschikbaar gesteld bij de launch.

Zoals je op het doosje kan zien, staat er mooi 4k ultra HD aangekondigd, HDR en verdere Xbox One X enhancements. Gezien Activision hier niks over zegt in hun marketing, voelden wij ons als XboxNederland natuurlijk geroepen om het even aan je te melden.

Wat betekent het concreet? Dat weten we eigenlijk niet totdat we het zien. Uiteraard dus een 4K weergave van de game, maar voor de mensen met een 1080p scherm is het nog niet duidelijk welke visuele pracht en praal zij mogen verwachten. Hopelijk komt er sowieso een stabiele framerate en worden de kartelrandjes weggewerkt. Ik verwacht persoonlijk een grotere draw distance en een beter gevuld landschap.

Wat verwachten jullie van de Xbox One X enhancement? Weet je niet wat het concreet inhoudt, lees dan nog even ons artikel van deze week.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments