En de volgende stap is daar. We hebben een officieel ogende advertentie voor de komende Call of Duty.

De geruchtentrein blijft voorlopig nog wel doorgaan. Dinsdag 3 mei moet er een officiële aankondiging gaan plaatsvinden. Maar met dit plaatje weten we al weer iets meer.

modern_warfare_

Call of Duty: Infinite Warfare komt op 4 november dit jaar uit en zal vergezeld gaan van een remastered versie van Modern Warfare. Dit is in lijn met de gister opgedoken vermelding dat men bezig is met een Modern Warfare Trilogy. Dat het nu remakes gaan worden, lijkt wel zeker. In deze remake zitten volgens de beschrijving 10 maps terwijl het origineel 17 maps in zich had. We zijn zomaar 7 maps kwijt in de remake.

We zien ook twee versies van de game staan, de Standard Edition en de Legacy Edition. De ad lijkt gemaakt te zijn voor de Canadese markt. De prijs voor de game is te hoog voor US dollars en de datum aanduiding is ook anders dan die in de US opmaak. Australië zou ook nog een optie kunnen zijn omdat daar wel meer gelekt wordt. Daarnaast hebben we hier met een hoogresolutie afbeelding te maken terwijl tot nu toe er alleen laag resolutie artwork van de cover gezien is geweest. Dus het lijkt allemaal wel te kloppen.

We gaan het allemaal afwachten. Dinsdag laat Activision meer horen.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments