Vers van de pers, je kan ook zonder code meedoen met de Black Ops III beta. Alleen moet je wel wat Japans kunnen lezen 😉

Zojuist merkte één van onze slimme en onderzoekende redacteuren op dat op de Japanse Xbox Store de Call of Duty: Black Ops III Multiplayer beta  te vinden is en dat voor het geweldige bedrag van 0 Yen wat omgerekend ongeveer 0 euro is, niks dus. Of het werkt, dat is de vraag. Ons erelid Leon heeft de moeite voor je genomen om het Japans van de pagina waarop je akkoord moet gaan met de prijs te vertalen zodat je zeker weet dat er gratis staat. Tenminste, als translate het allemaal juist heeft vertaald 🙂 Wij zijn dus niet verantwoordelijk als er toch ineens zwaar geld van je rekening wordt afgeschreven :-P.

vertaling japans

Dus wip snel via je pc naar de Japanse Xbox Store via deze link en je kan zonder pre-order of code gewoon lekker spelen. Gewoon op de groene knoppen klikken en het komt allemaal goed. Onze headponcho Jeffrey heeft het gedaan en bij hem is hij nu aan het downloaden.

Lukt dit niet direct en zet je browser automatisch de store op Nederland (zoals bij mij), verander dan onderin even het land naar Japan en kopieer dan de volgende vetgedrukte zin 「Call of Duty: Black Ops III」マルチプレイヤー・ベータ  (vertaald: “Call of Duty : Black Ops III ” multiplayer beta) en plak die in het zoekveld. Ben je door de groene knoppen klikfase heen dan heb je hem in je bezit. Daarna je Xbox One opstarten en even kijken in je downloadrij. Als dit klaar is ben je gereed om mee te gaan doen. Tenminste, als de beta goed werkt want daar schort het nog wel een beetje aan. Wij hebben alvast onze best voor je gedaan.

 

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Michel
Michel
7 jaren geleden

Dankjewel!!! Ben hem aan t downloaden

XBOXONE
XBOXONE
7 jaren geleden

Me too! Thanks ! Trouwens eerder werkte het ook door de taal ‘Brasil’ te gebruiken.. even later kon het niet meer…dus wees snel zou ik zeggen voordat het ook wordt gestopt.

Niels van der Grift
Niels van der Grift
7 jaren geleden

Geniet er van jongens!

Martin Katerberg
Martin Katerberg
7 jaren geleden

Vette shit!!