Je kent het wel: ben je net lekker bezig met een flinke killstreak, komt er een of andere waggelende pinguïn aan die je quickscoped en nog harder laat brullen dan een ongestelde operazangeres.

Misschien zijn er mensen die smullen van quickscopen omdat ze alleen maar snel op inzoomen hoeven te drukken en hun target zo’n beetje automatisch wordt gevonden, maar er zijn ook mensen die zich hier dood aan irriteren.

Voor deze laatste mensen is er goed nieuws: Call of Duty neemt afscheid van quickscopen.
Volgens Micheal Condry van Sledgehammer zijn de sniperclasses in Advanced Warfare minder overpowered dan zijn voorgangers.
Daardoor is quick drawen niet meer aan de orde.
Wel kun je alsnog aardig wat kills maken maar dan moet je wel tijd investeren in de wapenklasse.

Vinden jullie dit een verstandig besluit?

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Youss
9 jaren geleden

Ik vind het hartstikke goed dat quickscoop er uit gaat ze mogen wel wat meer moeite gaan doen.

Gilles Puttemans
9 jaren geleden

Ik vind dit een dom idee. Oké dat quikscopen overpowered is maar dat kan je net zo goed zeggen over hardscopen die gewoon wat wachten en dan BOEM! Je bent dood. Dit is een domme regel want je word ook makkelijk gedood door campers. Zijn hebben je meestal sneller dan jijzelf. Call of Duty kunnen ze beter stopzetten als ze hier problemen mee hebben. Dit is nu eenmaal een spelerstechniek. Quikscopen is ook niet zo simpel hoor! Dus zou ik het fijn vinden als jullie hiermee niet te veel rekening mee houden.

Ol'Dirty Barry
9 jaren geleden
Antwoord aan  Gilles Puttemans

Jij bent zelf een dom idee. Quickscopen is zo gigantisch nep. Ik durf dit in real life met je uit te vechten. Jij met een Baret .50 met je quickscopeskills en ik een magnum 357. Kijken wie er wint hahaha!!!

Marcel Gijs
9 jaren geleden
Antwoord aan  Ol'Dirty Barry

Je snapt dat het een spel is he ? Of moet ik het uileggen ?

Emilio Juventino Francescone

Niet goed , quikscope is juist fijn samen met trickshot en 360 en de mensen die daar stress van krijgen speel dan niet

Youss
9 jaren geleden

quickscopen is gewoon nep daar heb je geen skilzZ voor nodig. En ja daar heb je het al 360 en trickshot ff opvallen dat je zogenaamd goed bent en dan nog mis schieten en de game verliezen. Echte teamplayers die quickscoperssss…

Stefan de Laat
9 jaren geleden

Wel jammer

Wesley Jansen
9 jaren geleden

Als ge da weg haalt dan gaat het veel minder worden gekocht dan het er wel in zit en als ge er niet tegen kunt stop dan me spelen of ist om da ge het zelf niet kunt he

Cagri Dogan
9 jaren geleden

Ik vind dit een goed maar ook slecht plan :/
ik zit al jaren tijdens private match met vrienden te quickscopen dus laat het teminste nog bij private match om zo een quickscope te doen.

Youss
9 jaren geleden

Trouwens wie gaat er CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE halen?