Toch alle Call of Duty 4: Modern Warfare maps krijgen remaster

De multiplayer maps uit Call of Duty 4: Modern Warfare krijgen een grafische upgrade. Ik vond dit eerlijk gezegd vanzelfsprekend, maar blijkbaar moest het nog een keer worden bevestigd. 

Activision CEO Eric Hirshberg heeft tijdens het Call of Duty XP evenement bevestigd dat ook de multiplayer maps gewoon worden geremastered. Bij launch zijn er echter maar tien maps beschikbaar. In december krijg je de overige zes. Je krijgt de Call of Duty 4 remaster enkel bij het kopen van de Legacy, Legacy Pro of de Digital Deluxe versie van Call of Duty: Infinite Warfare (anders verkoopt het spel natuurlijk nooit genoeg).

De echte vraag is natuurlijk, zwemmen de vissen realistisch in het water in deze versie? Wie weet! Misschien zet Activision wel weer een nieuw record ‘gamers aftroggelen’ in 2016.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Max Andela
Max Andela
6 jaren geleden

Wat een tering website zijn jullie. Gelul over call of duty en weet ik het allemaal. Deze reactie zal wel weg gehaalt worden. Net zoals ik niet meer kan reageren op fb nadat ik wat critiek had. Jammer hoor had best een goeie pagina kunnen worden dit

Jeffrey
6 jaren geleden
Reply to  Max Andela

Speciaal voor jou laten we deze reactie staan. Ik weet niet of je inhoudelijk nog wat aan te vullen had? Ik wel, ‘kritiek’ is met een K.

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Wat is het probleem? Het spel komt toch uit op de Xbox?

Max Andela
Max Andela
6 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Vind cod een top game. Ik bedoel dat ze alles af lopen te katten en zeuren over hoe slecht cod is.

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden
Reply to  Max Andela

Nou ja, ik begrijp de kritische ondertoon wel. Er is een remaster die alleen verkrijgbaar is bij de luxere versie die stukken duurder is, tot nu toe moet de kwaliteit zich nog bewijzen, en Activision heeft zich door die remaster alleen bij het spel te voegen als je er volgens mij 89,95 voor betaald niet geliefd gemaakt. Dus reden genoeg voor scepsis. Aan de andere kant verwacht ik ook dat als het spel goed is, er ook een positieve review zal komen. Het blijft dus afwachten.

Domingo
6 jaren geleden
Reply to  Max Andela

Hoi Max, bedankt voor je reactie. Het nu wordt nu duidelijk waarom je ons als een ’teringwebsite’bestempeld. Xbox Nederland is een website voor gamers die zich onderscheid door een eigen mening. Veel redacteuren bij ons zijn van mening dat Infinite Warfare niet de setting heeft waar op dit moment vraag naar is (wat Battlefield 1 wel doet). Daarnaast zijn veel redacteuren opgegroeid met Modern Warfare, in mijn ogen nog steeds de beste oorlogsgame ooit. Het is daarom jammer dat men zoals Maurice al aangaf een deluxe editie aan moet schaffen om deze remaster te kunnen spelen, dit is mijn ogen… Lees verder »

Daan
Daan
6 jaren geleden

De eerste CoD in jaren waar ik weer aardig warm van word! Hopelijk is deze game (als hij niet tegen valt) snel los te koop in de store i.p.v. gebundeld aan een game die ik niet hoef…