Awww, wat lief en sportief (of politiek correct en stiekem schijnheilig, ligt er aan hoe je het bekijkt). Bungie’s kindje genaamd Halo had deze week de launch van deeltje 5 en Bungie liet iets via Twitter weten.

Waarop het officiële account van Halo reageerde:


Zie je? Wat lief! Ik zal even wat context voor je schrijven. In 2000 kocht Microsoft de studio Bungie en deze studio is verantwoordelijk voor het succes van de Halo franchise. Bungie heeft alles van Halo (2001) tot Halo: Reach (2010) gemaakt. In 2007 zijn Microsoft en Bungie uit elkaar gegaan en heeft Microsoft de rechten behouden van Halo. Heel veel mensen van Bungie hebben een aparte studio opgericht genaamd 343 studios en die hebben Halo 4 en Halo 5 gemaakt. Bungie werkt nu samen met Activision en heeft Destiny gemaakt (lijkt veel op Halo… verrassend).

Snappie? Dus het is wel sportief van Bungie dat ze 343 studios nog even feliciteren met de launch van Halo 5 en dat ze niet zuur gaan zitten mopperen dat ze Halo niet meer hebben als franchise. Ze mogen sowieso niet mopperen, want volgens mij levert Destiny genoeg geld op!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments