Brotherhood of Steel maakt haar rentree in Fallout 76

Er valt veel te zeggen over Fallout 76. Onder andere dat de game goed ondersteund blijft! Lees maar even verder.

Petje af hoor. Fallout 76 heeft een beroerde start gekend en dat werd door niemand onder stoelen of banken geschoven. De game kreeg het in 2019 vanuit de media zwaar te voortduren. Dat weerhield de ontwikkelaars er echter niet van om de game te blijven ondersteunen. Afgelopen jaar hebben wij van deze volhardendheid ook de vruchten geplukt. Zo beschreef redacteur Niels eerder dit jaar een aantal redenen om Fallout 76 toch weer eens kans te geven en hebben onze kijkers op Twitch gezien dat er best wel wat lol in Appalachia beleven valt.

Het ontwikkelteam koerst in de tussentijd rustig voort. Op 1 december staat er weer een nieuwe gratis update voor de spelers klaar. In deze update keert de Brotherhood of Steel naar het Fallout universum terug. De update komt met nieuwe questlines. Ook kent de update een aantal nieuwe locaties, worden er nieuwe wapens en armors toegevoegd.

Bouw in de nieuwe update je eigen shelter!

Er is meer nieuws over de aanstaande update te melden. Zo zullen er C.A.M.P. shelters hun intrede doen. Je kunt je eigen shelters bouwen en decoreren. De update luidt tevens de start van het derde seizoen in. Kortom, er valt weer genoeg te beleven in Appalachia. Tijd om terug te keren of de game eens een kans te geven?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments