Shadow Warrior kreeg een aantal jaren terug een reboot en daar komt nu een vervolg op! Het is… Borderlands meets Mortal Kombat (en Serious Sam).

Vroeger waren er meer games op de markt waar je gewoon kon knallen zonder dat er echt een verhaal in zat. Denk aan Doom, Duke Nukem, Serious Sam en ook Shadow Warrior. Gamen was toen nog vrij simpel en had niet zoveel productiewaarde als nu. Recensenten keken ook niet naar dieper gelegen verhalen of online componenten die wel of niet goed uitgewerkt zijn. Het leven was lekker simpel. Je start de game op, je knalt alles kapot wat er op je af komt rennen en het is leuk! Dit kan anno 2013 en zelfs anno 2016 nog steeds leuk zijn!

Hierboven zie je een video met beelden van Shadow Warrior 2! De makers kunnen nu eindelijk afstappen van het origineel en echt iets nieuws neerzetten. Het eerste deel was namelijk een remake en nu hebben ze een schone lei. Verwacht het gore niveau van Mortal Kombat, met RPG elementen uit Borderlands en een knalfestijn à la Serious Sam! Je kan lekker met je zwaard iedereen kapothakken, maar ook met dikke guns iedereen kapot knallen. Het is een beetje alsof je zo’n ninja uit een anime serie bent. Een plezier voor iedereen dus.

shadowwarrior630wang

Shadow Warriors 2 ziet er beter uit dan zijn voorganger en dat ligt met name aan de belichting en extra rookeffecten. Het zorgt voor wat meer sfeer en dat is best grappig. Stel je een mooi Japans huis voor, prachtige belichting en bloesem bomen met blaadjes die met de wind mee blazen… en dan kom jij aan met je zwaarden en hakt iedereen dood, waardoor er overal bloed op komt. Shadow Warrior in een notendop!  Had ik al gezegd dat je dit met 4 player co-op kan doen? Extra veel fun dus!

De game moet dit jaar uitkomen op de Xbox One, PS4 en pc. Een exacte release date is er nog niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments