Bloedstollende beelden van Dead Island 2

Ledematen vliegen alle kanten op!

Na lang wachten verschijnt op 21 april 2023 dan eindelijk Dead Island 2. In aanloop naar de release laten de ontwikkelaars ons nieuwe beelden van de gameplay zien. Benieuwd?

Wat we in bovenstaande trailer zien is een zeer zonnig HEL-LA dat door zombies overgenomen is. De ontwikkelaars tonen ons verschillende wapens, upgrades en vooral veel bloed. Dead Island 2 heeft er werk van gemaakt om de gore zo echt mogelijk uit te laten zien. En als we de bloedstollende beelden mogen geloven dan zijn de ontwikkelaars hier met verve in geslaagd!

Over Dead Island 2

Een dodelijk virus verspreidt zich over Los Angeles en verandert de inwoners in uitgehongerde zombies. Dead Island 2 is een first-person actie-RPG die spelers meeneemt door een gloednieuw speelveld. Stijlvol, levendig en overspoeld met zombie-infectie, verken je het iconische, met gore doordrenkte Los Angeles. Enkele key features:

  • Verken HELL-A: Dead Island 2 neemt spelers mee langs de meest iconische locaties van de City of Angels, nu besmeurd met horror, in een spannende pulp-reis, van de groene buitenwijken van Beverly Hills tot de eigenzinnige promenade van Venice Beach.
  • Brutale Melee Sandbox: Combat zorgt voor de meest intense, viscerale en bloederige first person-ervaring mogelijk, met tal van wapens en tactische (en brute) opties om je een weg te banen door de zombiehorde. Of je nu snijdt, slaat, brandt of scheurt, we willen dat je het echt voelt.
  • Wees de ultieme zombiemoordenaar: Er zijn zes personages om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en dialogen. Je kunt de vaardigheden van elke Slayer volledig aanpassen.
  • Zombie-invasie: Los Angeles krioelt van de zombies die er realistisch uitzien en realistisch reageren. Deze gemuteerde ellendelingen zijn het gereanimeerde, verrotte hart van Dead Island 2 met tientallen verschillende zombietypen, elk met hun eigen mutaties, aanvallen en honderden visuele LA-thema-varianten.
  • Een filmisch coöp-avontuur: Als een echte RPG-ervaring biedt Dead Island 2 tal van spannende quests, een waanzinnige cast personages en een spannend pulpverhaal, om je echt onder te dompelen in zijn verwrongen universum. Je kunt het spel gegarandeerd opnieuw spelen. Voeg daar een over-the-top co-op modus voor maximaal drie spelers aan toe, en je blijft nog heel lang in (bloederig) LA.

Op 21 april 2023 verschijnt Dead Island 2 op de Xbox Series X|S. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments