Wat zijn vacatures in gameland toch prachtig. Het is namelijk altijd een hint naar iets dat komen gaat. Veel duidelijker dan de vacature die Blizzard geplaatst heeft wordt het echter niet. Ze zoeken personeel voor een nieuwe Diablo.

Er is weinig cryptisch aan de vacature-oproep van Blizzard. Ze zoeken een Dungeon Artist voor een nog onaangekondigd Diablo-project. Dit is wat er op hun website staat:

De volgelingen van de hel worden sterker… Wij werken aan een nieuw, onaangekondigd Diablo-project. Ben jij een vaardige Dungeon Artist? Kom dan bij ons werken en dan gaan we samen iets exceptioneels maken.

Deze persoon zal dan onder andere gaan werken aan modellen, textures en lichteffecten voor zowel 2D als 3D artwork.

Diablo is een dungeon crawler waar je allerlei kerkers doorkruist op zoek naar loot en allerlei demonen en monsters afmaakt. Het laatste deel stamt alweer uit 2012.

Ook Diablo is zo’n titel waarvan je weet dat er echt wel een nieuwe komt, maar nu kun je voor jezelf ook in gaan schatten hoe lang dat nog gaat duren. Aangezien er nu nog steeds personeel gezocht wordt en het een game van Blizzard is kun je er van uitgaan dat het nog wel even duurt, maar… hij is in ontwikkeling.

Ik heb zelf niks met Diablo, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier wel op zitten te wachten. Welke categorie horen jullie bij?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments