Bladestorm is gisteren uitgebreid aangekondigd in de media door middel van een fancy trailer, maar waar gaat deze game eigenlijk over?
Als speler ben je een huurling in het leger in de tijd van de 100-jarige oorlog. Al snel groei je uit tot een van de commanders van het leger en leid je jouw troepen naar victorie. Je kan kiezen uit verschillende troepen zoals: destructieve olifanten om op te rijden en alles te crushen wat op hun weg komt. Je kan met een kanonneneenheid alles versplinteren wat zich in een ver bereik van jou bevindt. Maar ook kan je kiezen uit het standaard voetvolk als: infanterie, calvalerie en boogschutters.
 Tussen al deze eenheden kan je switchen in times of battle. Zo kan je een troepenmacht van maximaal 200 man aansturen, hoe gaaf is dat. Dit alles speelt zich af op epische battlegrounds.

Nightmare?

Je denkt misschien, wat heeft nightmare te maken met de 100 jarige oorlog. De 100 jarige oorlog was een verschrikkelijke oorlog tussen Frankrijk en Engeland. Nu komen er ook nog eens hordes of undead bij. Vandaar de naam Nightmare. Check onderstaande trailer voor in-game footage. De game wordt volgend jaar rond deze tijd verwacht op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties