Blacksad onthuld – L.A. Noire met katten

Er komen veel games uit en er worden genoeg nieuwe games aangekondigd. Zo nu en dan pakt een game je aandacht en dat is zeker het geval met Blacksad: Under the skin.

Onlangs werd door uitgever Microids en ontwikkelaars Pendulo Studios en YS Interactive dus Blacksad aangekondigd voor alle consoles en de pc. We mogen er op 26 september mee aan de slag. Wat is dit voor game dan? Nou, pak The Wolf Among Us, L.A. Noire, Batman en een volwassen Animal Crossing bij elkaar en dan heb je waarschijnlijk deze game. Als er nog animé fans zijn onder de lezers, dan kan je ook denken aan de kattenwereld van Fairy Tail (close enough).

In de game ben je de detective John Blacksad die een moord moet oplossen in New York City. Het speelt zich allemaal in de jaren ’50 af. Je moet in de game zaken onderzoeken en de keuzes die jij maakt hebben dan impact op jouw avontuur.

Het ziet er allemaal best leuk uit. Mengelmoesje van allerlei leuke game en de stijl bevalt mij ook wel. Het is ook niet de eerste keer dat ik pratende katten heb gezien in een game, dus dat zal snel genoeg ‘normaal’ aanvoelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een Collector’s Edition, dan heb je geluk. Die is namelijk ook binnenkort beschikbaar, maar we weten nog niet voor welke prijs.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments